خانه > آشپزی > پخت ماهی سالمون در فویل

پخت ماهی سالمون در فویل

به هر حال اولین بار غذا در فویل درست کردن هیجان خوبی داره. و ماهی هم همیشه فکر کردم باید یه جور خوبی مزه دار بشه. یعنی از مزه دار کردن های باسمه ای خوشم نمیاد. این ماهی که طبیعتا مهم ترین نکته اش اینه که خیلی ساده تهیه میشه و آسونه، مزه خیلی خوب و لذیذی داره.

ین غذا برای ۳ نفر حتمن کافی است.

مواد لازم

فیله ماهی سالمون – نیم کیلو

روغن زیتون – ۲ قاشق چای خوری و ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

گوجه فرنگی – ۳ تا خرد شده، اگه نه یک دونه از این نیم کیلویی های کنسروی

موسیر – ۲ تا خرد شده، من سیر ریختم اونم له شده

آب لیمو تازه – ۲ قاشق غذاخوری

اورگانو – ۱ قاشق چای خوری

آویشن – ۱ قاشق چای خوری

روش تهیه

فر را بذارید روی ۲۰۰ درجه تا گرم بشه

سالمون ها را با ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون، نمک و فلفل آغشته کنید. گوجه فرنگی، موسیر، ۲ قاشق عذاخوری روغن، آب لیمو، اورگانو، آویشن، نمک و فلفل را در یک ماهیتابه کوچک بریزید تا یه ۱۰ دقیقه قل بزنه و این چیزا خوب باهم قاطی بشن. خیلی نباید آبدار باشه. یعنی اگه از این گوجه فرهنگی های کنسروی استفاده کردین مثل من آبش را بگیرید.

سینی فر را بردارید. به تعداد و تکه هایی که سالمون هستند حدودا ۲ برابر فویل ببرید و کف سینی فر بذارید. تو هر کدوم یک تکه فیله سالمون بذارید. گوشه های فویل را به سمت بالا جمع کنید. حالا از این موادی که در ماهیتابه تهیه کردید روش بریزید. بعد روی هر کدوم را کامل با فویل بپوشونید.

تمام

۲۵ دقیقه در فر بمونه. آماده است. نوش جان

پ.ن: اگر سالمون دوست دارید یکی دیگه هم اینجا هست.

Advertisements
دسته‌ها:آشپزی برچسب‌ها:
  1. هنوز دیدگاهی داده نشده است.
  1. ژانویه 9, 2015 در 8:15 ق.ظ.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: