خانه > آشپزی > کوسه در فر

کوسه در فر

مواد لازم

فیله ی تازه کوسه – 900 گرم

شیر پرچرب – نیم فنجان

نمک – نصفه قاشق غذاخوری

فلفل- یک چهارم قاشق غذاخوری

ریحان – یک هشتم قاشق غذاخوری ( انگار بازی ریاضیه حالا! )

آرد سوخاری – یک فنجان

کره ی آب شده – یک سوم فنجان

جعفری – 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

مشاهده ی فیله ی کوسه ( بسته بندی شده در شهروند) ما را بر آن داشت تا یک بسته که وزنش نیز همین حدود است خریداری کنیم ( حدود 13 هزار تومن) و به فکر پخت آن برآییم. که نتیجه ی جستجوی های ما این شد. ما هم راضی بودیم. مهم تر از همه مثل اینکه زود آماده میشه ( 3 سوت تقریبا). و البته اینکه خیلی هم خوشمزه است. البته من فلفل بیشتر مصرف کردم. کمی پاپریکا اضافه کردم که خیلی جواب داد و کلی خوشمزه شد.

فیله ها را به اندازه ای که می خواهید سرو کنید تکه تکه کنید.

در یک ظرف تخت، شیر و نمک و فلفل و ریحان را مخلوط کنید.

هر تکه فیله را درون بشقاب حاوی موارد بالا بزنید و بعد در ظرف دیگری که آرد سوخاری ریخته اید بزنید. اصلا نگران نباشید کاملا چسبندگی ایجاد میشه

یک ظرفی که بتونید اون را در فر قرار بدید بردارید و فیله ها را در اون بچینید و کره ی آب شده روی فیله ها بدید. حالا احتمالا کف ظرف را هم چرب خواهید کرد.

دستور اصلی اینکه که در درجه ی 180 باید 20 دقیقه در فر بمونه. اما خام میشه و من خام دوست ندارم. در نتیجه در درجه ی بالاتر و مدت بیشتری در فر گذاشتم. اینش دیگه با خودتون

از جعفری هم برای تزیین استفاده کنید.

در دستور ذکر شده که برای 6 نفر کافی است. اگه خیلی پرخوری نکنید چندان هم بیراه نیست

تمام

منبع : http://www.cooks.com

Advertisements
  1. هنوز دیدگاهی داده نشده است.
  1. No trackbacks yet.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: