خانه > آشپزی > بریانی مرغ

بریانی مرغ

این غذا هیچ ارتباطی با بریانی که در اصفهان خورده می شود ندارد.

مواد لازم

برنج (باسماتی، نبود خیالی نیست)- 300 گرم

کره – 25 گرم

پیاز – 1 عدد بزرگ- پیاز باید به خوبی خرد شود. البته میزان خرد شدنش در اصل به خودتان مربوط است.

برگ بو – 1 عدد، پیاز و دیگر ادویه ها کافی است تا بوی زهمی در کار نباشد. با این حال بد نیست مصرف شود.

هل – 3 دانه، من دوست نداشتم و نریختم و هیچی هم نشد

دارچین – خیلی کم. اگر از پودر کاری آماده استفاده کنید، دیگر دارچین لازم نیست.

زردچوبه – 1 قاشق غذاخوری

سینه مرغ – 4 عدد بدون پوست و استخوان، در اندازه های بزرگ خرد شود

خمیر کاری- 4 قاشق غذاخوری. از اونجایی که در ایران خمیر کاری نداریم یا من ندیدم یا باید خودتان درست کنید یا اینکه می تونید از پودرهای آماده کاری استفاده کنید. فقط بدانید که در این پودرهای آماده زردچوبه و چیزهای دیگه هم هست. پس روی بسته را حتما مطالعه کنید.

کشمش – 85 گرم

آب مرغ – 850 میلی لیتر. اگر آب مرغ داشتید که چه بهتر. اگر نداشتید می توانید با قرص های الیت به سرعت تهیه کنید.

گشنیز و بادام بو داده- برای تزیین

روش تهیه

1-      برنج را انگار که می خواهید آبکش کنید در آب جوش بریزید و بسته به نوع برنجی که دارید حدودا نصف زمان همیشگی بجوشونید ( تصور کنید که قرار است در 2 مرحله جوشیدن برای خوردن آماده بشه) و برش دارید و زیر آب سرد بگیرید. کره را در ظرفی که می خواهید غذا را درست کنید بریزید و حرارت دهید. ماهیتابه عمیق باشه خوبه. چون قراره بعدا برنج را به این مایع اضافه کنید. پیاز و برگ بو و سایر ادویه ها را هم بریزید، چند دقیقه بعد مرغ  و زردچوبه را هم اضافه کنید و حدودا 15 دقیقه بپزید. به عکس نگاه کنید. من چون فکر می کردم در پودر کاری زردچوبه زیاد هست. کمتر زردچوبه ریختم و رنگش این شکلی نشد.

2-      برنج و کشمش را اضافه کنید و آب مرغ را هم روی آن بریزید. ( تقریبا باید تا سطح بیاید). در ظرف را ببندید، به جوش بیاورید، زیرش را کم کنید تا آبش تموم بشه. حدود 10 دقیقه طول می کشه.

3-      همانطور که در شکل پیداست برای تزیین می تونید از گشنیر و بادام بو داده استفاده کنید.

منبع: bbcgoodfood.com

پ.ن1: از این پس ( اگه حوصله داشتم) هر غذایی که درست کردم، در صورتی که خوشمزه شد. دستور تهیه اش را اینجا می نویسم.

پ.ن2: من غذاهایی را درست می کنم که زیاد وقت نگیره.

Advertisements
دسته‌ها:آشپزی برچسب‌ها:
  1. هنوز دیدگاهی داده نشده است.
  1. No trackbacks yet.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: